Hoş geldiniz,

Ortopedi Arenası, eklem cerrahisindeki yenilikler ve tartışmalı konuların, en üst düzeydeki uzmanları tarafından irdelendiği, interaktif bir canlı yayın programıdır. Günümüzde baş döndürücü bir hızla artan bilimsel gelişmeleri, yoğun iş yükü nedeniyle takip etme imkanı bulamayan meslektaşlarımıza, bilimsel temeller üzerinde, özet ve akıcı bir şekilde sunmayı hedeflemekteyiz. Her canlı yayında, alanındaki fikir liderlerinden birisi sunum yapacak,  3 provokatör ise sorular ve yorumlar ile sunumu hareketlendirecek ve tartışmalı konularda karşıt görüşlere yer verilmesi sağlanacaktır. Katılımcılar da aktif olarak sorular ve görüşler ile katkıda bulunabilecektir.

Sağlık bakanlığı kuralları gereği, hekim olduğunuzu doğrulayabilmek için sizden kayıt sırasında kimlik numarası ve kurum bilgisi istenmektedir. Bu yasal zorunluluğu yerine getirmedeki anlayışınız için teşekkür ederiz. Bir kez kayıt olduktan sonra, geçmiş yayınların içeriğine de istediğiniz zaman ulaşma imkanı olacaktır.

Eklem Cerrahisindeki yenilikler için bizi izlemeye devam ediniz..

Prof. Dr. N. Reha Tandoğan
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

Bu platform sadece profesyonel sağlık çalışanları içindir. Platformda yer alan canlı yayın ve videolardaki bilgi ve görüşler kişiye ait olup, hasta takibi ve tedavisinde referans niteliği taşımaz. 2023®